Den endelig pris for DDB i 2014

De endelige priser for 2014 er 3,03 kr. pr. indbygger for DDB Basispakken og 0,71 kr. for Hjemmesidepakken. Det betyder at prisen er faldet i forhold til de oprindelige forventninger på 5,1 kr. ved fuld tilslutning.

Betaling

Betalingen er kvartalsvis og bibliotekerne betaler fremadrettet. Den første faktura er netop blevet sendt ud. Grunden til at den er sendt ud nu, skyldes en efterspørgsel fra en række biblioteker.

Klik her for at udregne den kvartalsvise totalpris for hver enkelt kommune