DDB CMS kan tilpasses efter jeres behov

Når vi snakker med bibliotekerne, er der en del, der for nylig har fået en ny hjemmeside, og derfor er ærgerlige over at miste funktionalitet, tilpasning eller design.

DDB CMS er udviklet af folkebiblioteker til folkebiblioteker, og består af open source moduler, der er givet tilbage til fællesskabet fra biblioteker, der allerede har en Drupal hjemmeside.
Hvis du savner funktionalitet, som findes i dit nuværende CMS, så undersøg om din leverandør bidrager til open source. Fri deling er grundlaget for at skatteborgernes kroner kun bliver brugt til at udvikle den samme funktionalitet én gang.

Sammensætningen af funktioner vælges af bibliotekerne i DDB CMS fællesskabet, og det er jeres kendskab til borgerne og deres behov, der skal komme til udtryk i løsningen.

Dit bibliotek er ikke låst til designet og modulerne i DDB CMS. I kan sagtens være med i fællesskabet, have indflydelse på sammensætningen af pakken, samtidig med at i får lavet specialtilpassede moduler og jeres helt eget design. Ved at bygge på den fælles pakke får i ny funktionalitet automatisk, og det bliver lettere og billigere at udvikle nyt til gavn for alle.