Centralbibliotekerne bakker op om DDB

Den 7. august mødtes repræsentanter fra centralbibliotekerne med DDB sekretariatet til en snak om DDB pakkerne, beregning af omkostningerne ved at tilslutte sig DDB og centralbibliotekernes rolle i samarbejdet.

Vi er utrolig glade, for at centralbibliotekerne støtter op om tilslutningsprocessen, og at centralbibliotekerne vil være med til at rådgive folkebibliotekerne om DDB.

På mødet var det særligt spørgsmålet om tilvalg af DDB Hjemmesiden, der blev drøftet. Du kan læse mere om DDB Hjemmesiden på nedenstående links:

14 kommuner har tilsluttet sig DDB. Følg med og se hvilke kommuner, der har tilsluttet sig DDB.

Hvis du har spørgsmål omkring DDB pakkerne og mangler information eller sparring om tilslutningsprocessen, kan du henvende dig til en af nedenstående kontakt personer på centralbibliotekerne.

Gentofte Bibliotekerne
Thomas Angermann