Digitale tekstlicenser support

LM leverer support til de tekstlicensaftaler, som forhandles af DDB og fungerer som bibliotekernes samlede indgang til support for tekstlicenser.

LM's support kan kontaktes på tlf.: 53 51 35 13 mandag-torsdag fra kl. 8.00-16.00 og fredag kl. 8.00-15.30, eller døgnet rundt på mail ddb@remove-this.lminfo.dk. Det er også muligt at kontakte supporten via ERMS.

Supporten omfatter ikke spørgsmål ved brug af danske e-bøger, af Netlydbog, af Bibzoom og af DBC-produkter. Her skal bibliotekerne selv henvende sig direkte til tjenesterne.

Ved spørgsmål om fagligt indhold af licenserne videresender LM til de enkelte ambassadører på licenserne eller til DDB indkøb, som kan svare på spørgsmål om forhandling, kontrakter og priser. Spørgsmål af mere teknisk karakter bliver sendt videre til DBC, der tager sig af den tekniske support.

Se eksempler på, hvad LM's support kan hjælpe med

IP-problem

Manglende registrering af IP'er hos leverandør.

Manglende aktivering af Proxy-IP hos leverandør.

Fælleskommunalt netværk , ikke unikt IP, fx hvor institutioner deler IP-numre under en kommunal fælles it-ordning, og biblioteket derfor ikke er tildelt et unikt IP-nr.

Private IP’er tilmeldt, men ikke er valide.

URL-problem

Bibliotekerne anvender forkerte URL’er.

Forkert opsætning hos leverandørerne.

Fjernadgang/Proxy-problem

Forkert opsætning i proxy-server.

Forskellige proxy-løsninger.

Manglende aktivering/adgang i proxy-server.

Problem med opsætning hos leverandør

Forkert opsætning hos leverandør.

Adgang, der ikke er aktiveret hos leverandør

I forbindelse med fornyelser og adgang til nye produkter.

Lokalt problem

Forældede browsere eller plugins, manglende cookie- eller javascript-tilladelser.

Manglende installation af program.

Problem med funktionalitet i produkterne

Downloadfunktion, f.eks. Ebook Central.

Forkert åbningsbillede, f.eks. forkert biblioteksnavn, loginoplysninger.

Oprettelse af brugerprofiler, glemte passwords inden for sitet.

Siden er sidst opdateret: 15.12.2017

Kontakt

Dorte Birkegaard Thuesen
Kontakt os via DDB’s fællespostkasse, ddb@slks.dk. Noter gerne navnet på kontaktpersonen i e-mailens emnefelt.
  • Et samarbejde mellem KL, Kulturministeriet og Slots- og Kulturstyrelsen
  • Danskernes Digitale Bibliotek
  • H.C. Andersens Boulevard 2
  • 1553 København V
  • Tlf: +45 33 95 42 00
  • Email: ddb@remove-this.slks.dk

Dialogboksen begynder her. Du kan lukke boksen ved at trykke Accepter cookies knappen eller Enter. Knappen er det sidste element i boksen.

Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.

”På slks.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske dine indstillinger. Ved at klikke på "Accepter cookies" godkender du dette.
Du kan sige nej tak ved at klikke her.

Læs mere om Slots- og Kulturstyrelsens cookiepolitik

(dialogboks slutter)