App support

Find svar på dine spørgsmål omkring app'en på supportsiden Libry Guide.

Libry Guide kan du finde information om app'en generelt, den tekniske opsætning, data og integrationer samt FAQ. Herudover kan du finde markedsføringsmateriale til formidling til jeres borgere.

Har du spørgsmål til app'en, du ikke kan finde svar på via Libry Guide, er du velkomment til at kontakte Terji Jensen via kontaktboksen til højre.

Siden er sidst opdateret: 29.06.2018

Kontakt

Terji Jensen
Kontakt os via DDB’s fællespostkasse, ddb@slks.dk. Noter gerne navnet på kontaktpersonen i e-mailens emnefelt.
  • Et samarbejde mellem KL, Kulturministeriet og Slots- og Kulturstyrelsen
  • Danskernes Digitale Bibliotek
  • H.C. Andersens Boulevard 2
  • 1553 København V
  • Tlf: +45 33 95 42 00
  • Email: ddb@remove-this.slks.dk

Dialogboksen begynder her. Du kan lukke boksen ved at trykke Accepter cookies knappen eller Enter. Knappen er det sidste element i boksen.

Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.

”På slks.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske dine indstillinger. Ved at klikke på "Accepter cookies" godkender du dette.
Du kan sige nej tak ved at klikke her.

Læs mere om Slots- og Kulturstyrelsens cookiepolitik

(dialogboks slutter)