Centralt indkøb af fysiske lydbøger

Tiltaget har til formål at sikre flere fysiske lydbøger til bibliotekerne for det nuværende budget gennem et centralt materialevalg og indkøb. For at være med, skal bibliotekerne allokere min. 85 % af deres samlede budget til lydbøger til den fælles indkøbsordning.

Aktuelt

Projektet er pr. 1.1. 2018 gjort permanent for de biblioteker, som er tilsluttet ordningen. De er alle blevet oprettet i systemet ’Valg+’, som bliver leveret af Biblioteksmedier. Her vil titlerne i ordningen fremgå, efterhånden som aftalerne bliver forhandlet på plads.

Mere om projektet

Styregruppens medlemmer er: Dorte Birkegaard Thuesen, DDB, Amalie Ørum Hansen, Gentofte Bibliotekerne, Brian Stephansen, Aalborg Bibliotekerne og Birte Bornæs, Herning Bibliotekerne.

Biblioteksmedier er systemleverandør på ordningen og ansvarlig herfor er Salgs- og Udviklingschef Torben Harder.

I 2018 vil der lave komme et lignede ordning med centralt indkøb af bestsellere.

Siden er sidst opdateret: 21.03.2018

Dorte Birkegaard Thuesen