Tilmelding til nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrev fra DDB

Udfyld felterne med din e-mailadresse og dit navn. Når du har klikket på "Abonnér", vil du kort tid efter modtage en e-mail, som du skal besvare for at aktivere dit abonnement. Modtager du ikke en mail, kan det skyldes, at der er fejl i e-mailadressen.

Afmeld nyhedsbrev

Hvis du ønsker at afmelde et abonnement, skal du indtaste den e-mailadresse, du oprindeligt tilmeldte dig med, vælg de nyhedsbreve, du ønsker at afmelde, og tryk "Afmeld".

Vælg dit abonnement
Danskernes Digitale Bibliotek

Nyhedsmails til kontaktpersoner

Udover nyhedsbrevet sender sekretariatet løbende meget specifikke mails ud til kontaktpersonerne for de enkelte områder på hver af landets biblioteker. Det kan eksempelvis være til systemadministratorer eller DDB CMS webredaktører.

Er du interesseret i at følge med i hvad der bliver sendt ud, kan du oprette dig her.